Onze Passie voor podcasts en content combineren we maar wat graag met onze kennis en ervaring op vele vlakken in het bedrijfsleven.  Jouw onderneming, jouw verhaal, jouw passie op een unieke manier vertalen naar een podcast is wat we het allerliefste doen.

Ongeveer 5 jaar geleden ontstond onze passie voor Podcasts, Inmiddels hebben we er meer dan 5000 geluisterd en ongeveer 100 in opdracht gemaakt.

Er is niets leukers dan een ondernemer vol passie te interviewen over zijn levenswerk.

Wat drijft je, welke beslissingen zijn cruciaal geweest in de afgelopen jaren, wat maakt jouw onderneming tot de mooiste ter wereld? Het zijn een aantal vragen uit reeds gemaakte podcasts.

Door bij zo vele bedrijven een “kijkje in de keuken” te hebben gehad weten we als geen ander te schakelen in de meest uiteenlopende branches in Nederland.

We weten wat werkt, wat niet werkt en hoe je dit alles vertaald in een podcast die mensen inspireert, verwondert en motiveert.

Geen dag is hetzelfde, geen verhaal is gelijk.

Laat ook jouw relaties kennis maken met jouw verhaal, het verhaal achter de onderneming die ze al kennen, of op korte termijn willen leren kennen.